Γιατί οι Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες είναι καλύτερες από τις Αμερικάνικες

φθηνά αεροπορικά εισιτήριαΓιατί οι Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες είναι καλύτερες από τις Αμερικάνικες

Οι Αμερικάνοι ταξιδιώτες αντέχουν πολλά, δίχως λόγο! Ακριβά αεροπορικά εισιτήρια, μεγάλο συνωστισμό πτήσεων, μικρά καθίσματα και μια πτήση που δεν είναι καθόλου φιλική. Συνεχείς καταγγελίες για την ποιότητα του αεροσκάφους που συνήθως ξεπερνάνε τα 15 χρόνια.

Με αυτά τα πράγματα, είναι ασφαλές να πούμε ότι οι Ευρωπαϊκές εταιρείες είναι αρκετά ανώτερες απ’οτι οι Αμερικάνικες! Και εδώ εξηγούνται οι λόγοι:

 

Νεότερα αεροσκάφη

Όλες οι Ευρωπαϊκές εταιρείες λόγω ανταγωνισμού αλλά και λόγω ζήτησης των ταξιδιωτών, αναβαθμίζουν συνεχώς τα αεροπλάνα τους έτσι ώστε να προσφέρουν πάντα κάθε στιγμή την καλύτερη δυνατή ασφάλεια αλλά και μια καλή πολυτέλεια στους πελάτες τους. Ακόμα και οι εταιρείες χαμηλού κόστους όπως η Ryanair , αναβαθμίζουν τις καμπίνες και τις υπηρεσίες τους. Η ryanair, η νο1 εταιρεία με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, αναβαθμίζει το εσωτερικό των αεροπλάνων της και παραγγέλνει νέα αναβαθμισμένα boeing 737-800.

 

Αποζημίωση για καθυστερήσεις

Ενώ στις Η.Π.Α. οι περιπτώσεις των πελατών που αποζημιώνονται για καθυστερήσεις ή ακυρώσεις πτήσεων είναι πολύ μικρές, στην Ευρώπη τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Δεν έχει σημασία τι είδους αεροπορικά εισιτήρια θα κάνετε κράτηση, οι αποζημιώσεις είναι οι ίδιες. Σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΚ261, οι ταξιδιώτες που έχουν καθυστερήσεις, ακυρώσεις ή υπεράριθμες πτήσεις, μπορούν και δικαιούνται αποζημίωση για τη πτήση τους.

Έχοντας αυτό το πλεονέκτημα έναντι των Αμερικάνικων εταιρειών, οι Ευρωπαϊκές αεροπορικές τείνουν να εμπιστεύονται αρκετά παραπάνω έναντι των ανταγωνιστών τους στην άλλη Ήπειρο.

 

Καλύτερη εξυπηρέτηση 

Όταν σκεφτόμαστε αεροσυνοδούς, τότε το μυαλό όλων πάει στις Ασιάτες και τις Ευρωπαίες. Όχι μόνο λόγω εμφάνισης ή χαμόγελου, αλλά για την όλη γενική εξυπηρέτηση που προσφέρουν ως προς τους ταξιδιώτες. Από την άλλη, οι Ευρωπαϊκές εταιρείες κρατάνε ακόμα μια πρωτιά: Αυτή του καταπληκτικού φαγητού και γευμάτων γενικότερα στο αεροπλάνο. Δεν είναι τυχαίο που οι επιβάτες από την Αμερική περιμένουν πως και πως να ταξιδέψουν με στην Ευρώπη, έτσι ώστε να γευτούν τις ανέσεις μιας τέτοιας πτήσης!

 

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Είναι αλήθεια ότι τα αεροπορικά εισιτήρια στην Ευρώπη είναι φθηνότερα έναντι αντίστοιχων στην Αμερική. Σε μια έρευνα του Travelo, της νο1 ιστοσελίδας για αεροπορικά εισιτήρια στην Ελλάδα, οι διαφορές σε παρόμοια δρομολόγια Ευρώπης-Αμερικής, είναι περίπου 30% υπέρ της Αμερικής(πιο ακριβά). Έτσι στις Ευρωπαϊκές εταιρείες, πέρα από την άνεση και την εξυπηρέτηση, συναντάει κανείς και πιο προσιτά αεροπορικά εισιτήρια

 

Επιλογές για όλους

Θέλετε οικονομική μετακίνηση; Υπάρχει. Θέλετε πολυτέλειες; Υπάρχουν. Θέλετε γρήγορη μετακίνηση και δεν σας νοιάζει το κόστος; Γίνεται. Στην Ευρώπη ό,τι θέλετε θα το βρείτε πάνω στον τομέα της μετακίνησης. Υπάρχουν εταιρείες για όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις.

 

Κρατήσεις Ευρώπη vs κρατήσεις στην Αμερική

Οι κρατήσεις στην Ευρώπη γίνονται εύκολα και γρήγορα μέσω ιστοσελίδων. Στο Travelo συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε τα travelo airtickets σε καταπληκτικές τιμές, για δρομολόγια σε όλη την Ευρώπη. Μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, έχετε πρόσβαση σε όλο το Ευρωπαϊκό δίκτυο πτήσεων! Από την άλλη, για την Αμερική η νο1 ιστοσελίδα για αεροπορικά εισιτήρια είναι η cheapoair.com . Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προσφέρει τα πιο φθηνά αεροπορικά προς όλους τους Αμερικάνικους και όχι μόνο προορισμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *